Bryllup

Vi hjelper deg

Vi har drevet med Bryllup og teknisk bistand til tusenvis av bryllup de siste årene. Vi har derfor fått en spennende erfaring med mange ulike typer selskaper, location, lokaler, klientell, gjester og mer. Dette gir oss for deg som ønsker det lille ekstra en fordel ved å bruke oss.

Vi skaper magi

Ønsker du deg et klassisk eller Disney lignende bryllup eller noe mer mot høyre eller venstre så har vi flere kreative løsninger for deg.

Siden 1999 har vi hjulpet flere hundre par med bryllupsarrangementer. La oss hjelpe deg også! 

Underholdning og musikk

Hos oss finner du det meste du trenger til festen

Vi har dj og musikere som kan passe til deres ønske
Samt standup komikere, tryllekunstnere og mye annet for underholdning og hygge

Bord og lys

Vi dekker, dekorerer og plasserer slik at lokalet får en perfekt finish for ditt bryllup vi samarbeider med bryllups planleggere og skaper den beste løsningen for dere

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=