Din totalleverandør av underholdning og arrangementtilbehør // Ring +47 23140402

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Bryllup fra OsloDj

Siden 1999 har vi hjulpet flere hundre par med bryllupsarrangementer. La oss hjelpe deg også! 

Vi hjelper deg

Vi har drevet med Bryllup og teknisk bistand til tusenvis av bryllup de siste årene. Vi har derfor fått en spennende erfaring med mange ulike typer selskaper, location, lokaler, klientell, gjester og mer. Dette gir oss for deg som ønsker det lille ekstra en fordel ved å bruke oss. Vi kan hjelpe deg med det meste innenfor underholdning, avvikling, planlegging og kordinering mellom ulike parter som f.eks lokalet, band, weddingplanner osv.

vi skaper magi

Ønsker du deg et klassisk eller disney lignende bryllup eller noe mer mot høyre eller venstre så har vi flere kreative løsninger for deg. 

 

Bruk gjerne bilder og moodboards å send det inn til oss å sammen finner vi gode løsninger. 

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en "random" dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.

What is 7+4?

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
0

Your Cart