Din totalleverandør av underholdning og arrangementtilbehør // Ring +47 23140402

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Butikk DJ og Grand Openings

Åpning av ny butikk, produktlansering eller Kundeevent?

Vi har en rekke dyktige Djer både damer og menn som stiller opp som Dj til de fleste slike anledninger. Vi har vært med på en rekke produktlanseringer, events og åpninger av en rekke butikker og vet med sikkerhet verdien av dette. La oss ta en del av ditt neste event.

Start en dialog med oss

Velg en dato. Har du ikke datoen nå kan du velge dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.

What is 7+4?

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
0

Your Cart