DJ Barth

er en erfaren Dj som spiller musikk tilpasset publikum og atmosfæren. Spiller i alle mulige tilstelninger og har erfaring både fra inn- og utland.

DJ
DJ Barth
(Knut Eirik Bartnes) har lang fartstid som DJ. Han har spilt i en rekke anledninger på både store og mindre events, klubber og barer i Oslo området. Noen eksempler på noen store DJ events er DJ i Oslo Spectrum i forbindelse med Moods of Norways 10 års jubileum i 2013 og Nobels fredspris 2007-2012 i Oslo Rådhus. Var med å starte » strech » en av norges første elektronica klubber på 90 tallet. En allsidig og tilpasningsdyktig DJ, som får det til å ta av, men som også kan spille ganske rolig og chill i settinger det er ønskelig. Er nå nærmest » resident DJ » for DNB på deres arrangementer. Spiller også mye i bursdager og bryllup.
Fylker du utøver tjenester:
Oslo og innlandet, Viken
DJ Barth
Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=