DJ Scott Hansen

Music Style: Open Format
Available for: Nattklubb, Bar, Lounge, Events, Firmafest, Bursdag, Bryllup, Equipment: CDJ 2000NXS x2 , DJM900NXS
DJ Scott Hansen er born and raised in sweden og er kjent for å skape go stemning. Spiller nesten alle genre og får med seg publikum på dans og allsang. Han er ikke redd for å bruke mikrofon av og til også..
Aktiv siden 2015 men har spillet litt now and then siden 2010.
Scott Hansen har stor passion for musikk og spiller gjerne allt ifra 80 tal til nå hvis det ønskes.
Han er en veldig hyggelig, jovial og imøtekommende fyr. Han har begge føttene på jorden og er veldig flink på å bygge og pleie kunderelasjoner godt.
Spiller mest i Norge og Sverige men er åpen for jobber over hele verden..
Sommeren 2018 spillet han på Monday Clubs på vestkysten som warmup for andre djs/artister, samt Seglarveckan.Sommeren 2019 var han resident på Kanten Cafe og Bar (SWE) i 3 måneder og var ansvarlig for dems Mondays Clubs som er kjent på vestkysten. Der spillet han sammen med andre artister som Edisax, Ingemar Låås, Larro Music, Jawone mfl, saxofonister, rappere, drums/congas. Fra midten av juni til slutten av august spillet han ca 5-6/uke i sverige/norge.
Warm up for:
Alex Moreno, Ralph Myerz, Oscar Syk, Mark L, John De Sohn, Maskinen, De vet du, Medina mfl. 


Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart