Dj SOL

DJ Sol – En allsidig DJ med et spesielt talent for å lese publikum!

DJ Sol
DJ Sol er en allsidig DJ som elsker å skape god stemning og gi mennesker minnerike opplevelser. Hun er dyktig på å lese publikum og lage høy feststemning hvor alle kan danse og kose seg med top hits. I tillegg spiller hun også house/deep house, lounge på utesteder hvor folk skal nyte bra musikk og atmosfære. Dj Sol er kjent for god vibes og musikk som passer til stedet og kundens ønske.

Hun har spilt på en rekke eventer som skoleball, bryllup, firmafester, julebord, silent disco og afterwork. Samt utesteder i og rundt Oslo, hoteller, takterrasser, båter, barer og restauranter.

I det siste har hun vært å se på :
● Radisson Blu Scandinavia Hotell/ Summit bar , Ling Ling, Villa Malla
● Ekebergrestauranten,Månefisken, Via Village Food Court, Clarion Hotel Oslo/ Shutter
● Beach Club Fredrikstad under The tall ships races, Latter AkerBrygge, Sjømagasinet
Tjuvholmen, Revier hotell takterrassen , båt Riva Italia, Grand Hotel Larvik, Thon
Hotel Opera, Kongen Marina
● Skarsnuten Hotell i Hemsedal, Uhørt, Pokalen, Månefisken, Barcode street food,
Hotel Alexandra i Loen og på en av den største music hall Rockefeller Oslo

Noen av de siste kundene Dj Sol spilte for er Sector Alarm, Obos, Danskebank, Dnb Bank og spilte på noe store eventer som arrangeres hvert år som Oslomaraton og Big Latin Party.
Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart