Event

Vi kan event og har lag erfaring

OsloDJ har et stort nettverk og en rekke dyktige leveradører som sammen står klare for å hjelpe deg med ditt arrangement. 

Enten du trenger løpere og køordningere, telt bord stoler event koordinator, konsertutstyr, artister og underholdning, promo og reklamemateriell/trykk, så kan OsloDj hjelpe deg med svar og løsninger på det meste. Vi tror på Nettverk og at sammen gjør vi jobben best. 

Event og Arrangement

Matfestival

Klimakonferansen med Obama og Stoltenberg

Kulturell aften Årskonferansen NSF

ShapeUp på Bislett Stadion

PoP up stand i oslo

Bryllupsmessen Lillestrøm

Åpningsfest for PXLR

Human Festival

We Love the 90s Kongsvinger

OsloDj Event

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi har en rekke spennende prosjekter bak oss og flere fremover, vi står alltid klare for å hjelpe nettopp deg og ditt arrangement. 

Ønsker du en leverandør som løser det meste, holder i trådene og har et nettverk mennesker og leverandører som dekker ditt behov? 

Da kan du trygt kontakte oss i  OsloDJ

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=