Din totalleverandør av underholdning og arrangementtilbehør // Ring +47 23140402

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Hotell & Konferansesenter

Mer enn bare DJ booking

Vi er din produksjonspartner!

OsloDJ tilbyr langt mer enn bare Dj booking. Vi hjelper hoteller og konferansesenter over hele Østlandet hver uke med ulike pakkeløsninger.

En leverandør som har alt?

Ja det finnes, vi er faktisk blant de få i Norge som opererer som både bookingbyrå, management og produksjonsselskap med in-house teknikk og personell. Derfor er vi for mange kunder et foretrukket selskap for å gjøre dialog og alle prosessene enklere for alle parter.

Senario 1:

Du har en kunde som skal ha dagkonferanse (1) fra 09-16 med etterfølgende middag i 18 tiden med dinnershow (2) og så skal man gå videre med band eller DJ (3) på slutten.

I et slikt senario kan det hende du har behov for følgende.

(1) Kanskje kunden trenger streamingløsning, paneldebattutstyr, avviklingsteknikk, bildeteknikk på husets prosjektor og eksterne skjermer. Voteringsutstyr, tolkebokser, tolkeutstyr osv. Her kan OsloDJs produksjonsselskap biså hele veien med alt du trenger.

(2) Deler av utstyret for dagkonferansen kan med små endringer gjøres nå klart til dinnershow, taler eller lignende. Vår mann på stedet bistår her.

(3) en enkel omrigg og vårt tekniske crew har gjort klart alt rundt Djens show og vårt bookingkontor har ordnet en passende Dj for kveldens tema, kunde eller arrangement.

Velg en med erfaring

OsloDjs ledelse har opphav fra 90 tallet og dagens teknikere innehar både erfaringen og moderne kompetanse på avansert teknikk. Våre Djer dekker både unge og eldre klienteller. Du får altså både erfaring, løsningsorientert crew og personell på kjøpet når du velger OsloDj.

Som konferanse eller event vert på huset trenger du ikke flere bekymringer enn du allerede har. La oss gjøre det vi kan best, så kan du fokusere på ditt.

Velg en dato. Har du ikke datoen nå kan du velge dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.

What is 7+4?

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
0

Your Cart