OsloDJ Reborn

OsloDJ «er tilbake».

Siden 1999 har vi stått bak flere tusen spennende oppdrag i samarbeid med våre kunder og partnere, etterhvert ble det naturlig for oss å slå sammen fler og fler tjenester og avdelinger vi jobbet med for å samle det under en og samme paraply.

Med årenes løp siden 2015 har flere fortalt sin missnøy med dette, hvorfor vi faset ut, endret navn, konsept og tema, rett og slett hvorfor vi sluttet å være den vi alltid har vært.

Høsten 2017 har vi valgt å ta til oss faktum, at flere av våre kunder og brukere rett og slett har savnet den måten vi en gang drev DJ booking på og de tjenestene vi fokuserte på før som vi dessverre faset ut i 2015. Vi har fått ny energi, nye ideer og vokst på erfaringen vi bygget opp underveis i paraplyen.

Vi tror nå, at med vår lille «pause» at OsloDj kan bidra sterkere, bedre og tøffere enn noen gang tidligere. Ikke bare har vi vokst på den tekniske delen men også på personell og gjennomføringsevne. Det er få jobber som er for små eller store for oss idag og vi gleder oss å kunne flytte OsloDj til et nytt nivå siden vi startet i 1999.

OsloDj er som vi ser det relansert og gjenskapt i god tro mot oss selv og hva vi står for og for hva våre kunder alltid har forventet av oss.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0

Your Cart