Julebord for Bravida

Vi er stolte over å ha levert en DJ-opplevelse av ypperste kvalitet til årets julebord for Bravida på den eksklusive Ekeberg Restauranten. Med vår ekspertise innen lyd og lys skapte vi en stemningsfull atmosfære som bidro til et vellykket arrangement. Vi vil gjerne takke Bravida for tilliten og for den hyggelige opplevelsen vi fikk være …

Silent Disco på MGP

MGP Artist hadde låttpremiere på utested i Oslo og valgte og bruke OsloDjs Dal.engineering silent disco headsett. Konserten var en suksess og vi opplevde kun positive tilbakemeldinger. Vi er stolte og være Norges første forhandler og leverandør av Dal.Eng sine Silent Disco systemer. De er det første systemet i Norge med ny radioteknologi og overlegen …

PXLR

PXLR åpnet med brask og bram med nytt navn og hadde invitert en stor rekke kollegaer og bransjefolk til dette. Vi leverte en komplett dekorløsning for å gjøre parkeringsplassen og uteområdet til selskap og fest, stort telt med discotek og miljøbelysning gjevnt over.

Skumkanoner for store og små arrangementer

Vi har kjøpt oss 10 nye skumkanoner, både skumfosser og kanoner. Dette gjør at vi kan lage store bassengområder ute for store skumarrangementer. Maskinene kan også brukes til mindre arrangementer. Vi kombinerer gjerne skumkanoner med lyd, lys og scene for å skape et totalprodukt som passer utmerket for ungdomsarrangementer.

Utendørs Kino med Uteki.no

Vi leverte i samarbeid med Uteki.no og Digital Media Group filmvisning kombinert med sceneproduksjon. Med denne metoden får kunden en løsning som passer til den kulturelle konsertproduksjonen først før man går over til filmvisning med en rask og enkel omrigg.

Fest for Helsedirektoratet

Vi hjalp helsedirektoratet med arrangementet sitt der det var ønskelig med lysdekor og teknikk for programmet som var lagt opp på festen. Vi takker for et hyggelig oppdrag som så enda bedre ut når lyset gikk av.

Årsmøte NSF

Norsk Sykepleierforbund arrangerte igjen årskonferanse og vi leverte komplette løsninger rundt produksjonen som lyd, scene, av, bilde, streaming og. mye mer. Vi bisto også regi som sto for den oppsatte teaterproduksjonen og underholdning med Dj i etterkant. Produksjonen varte en liten uke.