Bursdagsfest

Dette bildet har en tom alt-tekst; dets filnavn er Uten-tittel-8-1-1-edited-1.png

Bursdag

Vi har blitt kjempe gode på å lage bursdagsfester for både barn og voksne.

Musikken står ikke alltid i fokus men hele pakken rundt. Gode venner, familie og selskapets tema står ofte i fokus, her kommer OsloDj inn som en god partner på flere av de underholdningsmessig aspektene.

For Voksne

Her varierer utvalget enda større, en god Dj for kveldens fokus gjest og majoriteten er viktig, gjerne kombinert med behagelig lyd og energisk lys som gir energi til festen. Vi leverer også her ofte fotobooth løsninger eller fotovegg for å forevigjøre minne, samtidig som vi kombinerer andre temaer til kvelden å leverer dekor og effekter rundt dette. Dette kan være 90s party, beach, 80s, discofever, hillbilly eller trashparty. Mulighetene er mange. Vi kombinerer også ofte Quiz eller annen underholdning.

For Barn

Her er det ofte discobursdag som står i fokus, gjerne kombinert med tryllekunstner, klovner eller lignende. Vi har også levert fotobooth løsninger, dekor og effekter og ulike temaer som hawai, strandfest, vinterland og akedisco.

Sammen med Vår nye samarbeidspartner saltando leverer vi også hoppelsott og matmaskiner og skaper en komplett fest

La fantasien løpe!

Bildedryss

Velg en dato. Har du ikke datoen nå kan du velge dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=