DJ Dalby

DJ Dalby har spilt siden 1997 og har bred erfaring innen en rekke musikksjangre men også en rekke type event og arrangementer. Han liker seg best innenfor afterski og party segmentet med variert utvalg utover kvelden, han tar deg gjerne med på en festlig reise med hits fra 80 tallet, 90 tallet og det gylne millennium til dagens hotte hits. En ballade eller to kan alltids komme men tempoet og stemningen pleier og ligge godt til «hands up» standarden. DJ Dalby er fleksibel å imøtekommer gjerne kundens behov og ønsker i forkant av arrangementet å samtidig viser fleksibilitet og service for gjestene under arrangementet. Dj Dalby spiller gjerne på utesteder, klubber, event, sommerfester, julebord eller større partys.

Musikkstiler

80s
90s
00s
Dagens Hits
Rock
Ballader
House
Lounge
EDM
Norsk
Afterski og Partys

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart