DJ Ellie

DJ Ellie

byr på de velkjente sangene som folk elsker, men med en spennende og moderne tvist.

DJ Ellie
Bli med på en musikalsk reise med DJ Ellie – den heteste kvinnelige DJ-en på scenen! Med hennes blendende energi og sjarm vil Ellie ta ditt arrangement til nye høyder. Med et imponerende antall julebord, bryllup og firmafester i Oslo bak seg, er hun den perfekte allsidige artisten som skaper den rette stemningen uansett anledning.

EDM, house og techno er hennes hjertebarn, og hun elsker ingenting mer enn å gi kjente sanger en forfriskende og dansbar vri gjennom hennes unike remixer. Med DJ Ellie får du det beste fra begge verdener – de velkjente melodiene som folk elsker, men med en spennende og moderne tvist. Det er oppskriften på en uforglemmelig fest!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for å planlegge den ultimate festen som dine gjester vil snakke om i lang tid fremover. La musikken snakke og dansegulvet gløde – med DJ Ellie ved roret blir det en fest uten sidestykke!
Velg en dato. Har du ikke datoen nå kan du velge dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart