DJ Jam Solo

DJam Solo er dj, musiker, produsent og låtskriver. Han har vært dj siden begynnelsen av årtusenet og digger funky og sexy musikk. For tiden har han et solid oppheng på moderne afrobeat, soca og reggaeton. Med Jam Solo bak spakene, så er dansegulvet tatt avgårde til en galakse langt unna!


Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart