DJ Jokko

er en DJ som vet hvordan å lage stemning på dansegulvet.

DJ Jokko
er kjent for å kunne lese rommet å kjenne energien som trengs til å få dansegulvet til å koke. Med sin allsidighet og ferdigheter kan han skape den stemningen du vil ha til ditt arrangement. DJ Jokko spiller alt fra​,​​ house​​,​​ lounge​,​ mingle​,​ feelgood​,​ kommers​,​ afterski, nu-disco og Hits fra 70-2000 tallet.

Han har spilt på flere utesteder i hele landet​​,​​ med over 100 spillejobber i året på festivaler​,​ bedriftfester​,​ julebord​​,​​ bursdager​,​ lanseringer​,​ russetreff, bryllup og med artister.

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=