DJ Kinder

DJ Kinder (Thomas De Kinder) kom inn som et friskt pust i Oslo’s utelivsbransjeallerede som 20-åring og fylte Fugazi (årets utested 2009, Natt & Dag) til randengjentatte ganger det første året med faste konsepter rettet motekstremsport-miljøet.

Det siste årene har han hatt ansvaret for massive events landet rundt, og er for øyeblikket en av Norges mest bookede DJs, med 100-150 årlige spillejobber. I over 10 år har han delt decks med artister innenfor de fleste sjangre (alt fra Massive Attack til Dimitri Vangelis & Wyman) og har hatt gigs på kjente scener som Rockefeller og Vulkan Arena. Hansenergiske spillestil og allsidige musikkprofil har også skaffet han spillejobber på alt fra store festivaler iDanmark og nattklubber i Afrika, Italia og Spania, til kommersielle eventssom X-Games, Ministry of Soundog Hed Kandi.Kinderhar også opptrådd påen rekke lukkede arrangementfor celebre gjester.Han har vært fast inventar som resident DJ på steder som blant annet ChateauNeuf, Sirkus, Ish ogUhørt, samt dagsfest-konseptet Out of Office, som gjør afterwork-arrangement verden over.Dette grunnet sitt store spenn i musikkprofil og evne til å lese publikum fra forskjellige kulturer, aldre og sosialelag.

Til daglig representerer han 50% av duoen Kinder & Solberg, som allerede etter sin første låt «Money», fikk spilletid på både nasjonale og internasjonale radiostasjoner og support fra flere kjente artister i house-miljøet.


Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart