Dj Myhr3

utfordrer ett dansegulv med selvtillit, stil og erfaring som alltid får rommet til å pulsere.

DJ
DJ Myhr3
(Jesper) er en meget fleksibel Dj på 33 år som har spilt nærmest alle sjangere av musikk og godt dypt inn i alt av pop, dance, hip-hop, rnb, house, techno, drum and bass, reggeaton, og alt som har en plass i musikkens hjerte fra 80 tallet og til i dag og fisker opp låter du ikke husker du kunne utenatt. Han utfordrer ett dansegulv med selvtillit, stil og erfaring som alltid får rommet til å pulsere.

Jesper har vært en dj på privatfester som bursdager og sommerfester siden han var 15år, og gikk i 2022 inn for å spille i bybildet i Norge. Med god teknisk forståelse, høy EQ etter 20 år i salgsbransjen samt drevet flere bedrifter, og høy musikal kompetanse da dette har vært ett senter i livet siden fødsel, har det gått slag i slag med opptredener på noen av Norges største klubber, hoteller, afterskies, restauranter og bransjefester hver helg siden.

Her gir Jesper en 100% fornøydhetsgaranti, og han kan virkelig løfte festen og klubben til enda ett hakk høyere.
Liten eller stor sammenkomst, Jesper har aldri hatt en tomt dansegulv og spiller taktisk opp til kveldens siste låt, hvert gang.
Fylker du utøver tjenester:
Oslo og innlandet, Vestfold & Telemark, Viken
Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=