DJ Nils Kristian Raddum

dj Nils Kristian Raddum

Spiller dansevennlig og dagsaktuell house, RnB og edm ispedd litt klassikere fra 90- og 00-tallet i samme sjanger. Har god erfaring med å kjøre litt relaxed lounge i starten, øke til mer feelgood musikk, for deretter å avslutte kvelden med remixer av hits med trøkk.
Musikken jeg spiller passer best i et urbant landskap, med publikum i alderen 20-45 år.
Har egen Pioneer flight.

Musikkstiler 

90s
00s
Dagens Hits
House
RnB
Reggie
Lounge
Feelgood
EDM


Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart