DJ Ronny

Ronny Bergersen har vært lidenskapelig opptatt av musikk mer eller mindre hele livet. Og har hele sitt yrkesaktive liv hatt musikk i en eller annen form som levebrød, de siste årene primært som event og bryllups DJ. Allerede som 13-14 åring gjorde han betalte spillejobber flere ganger i måneden og i en alder av 16 fikk han sitt første ukentlige radioshow på den lokale radiostasjonen Radio City hjemme i Askim.

Som 18 åring ble Ronny headhuntet til Radio 1 og var fast programleder for kveldsendingen som gikk live i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Et sendestrekk han også ble nominert til Prix Radio pris for.

Etter et kort opphold i Drammen havnet Ronny hos Radio Metro, hvor han i tillegg til programlederjobben også var musikksjef og bidro til lanseringen av flere musikkformater. Sommeren 2022 fungerer Ronny som vikar i Kveldsåpent og Nattradioen på NRK P1, landets største radiokanal.

Som DJ har Ronny bemerket seg som en av landets fremste når det kommer til publikum med stor bredde både i alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Ronny blir mye brukt som DJ på kick-off, konferanser, julebord, jubileumsfester og ikke minst har han stått for musikken på over 70 bryllupsfester i løpet av sin karriere. Ronny har spilt på utesteder, samfunnshus, grendehus, hoteller så vel som i Oslo spektrum og faktisk også på Den Norske Opera og Ballett.

Som bookingansvarlig og konsertarrangør har Ronny dessuten jobbet i flere festivaler og vært delaktig i konserter med noen av de største artistene og bandene i Skandinavia som DumDum Boys, Åge & Sambandet, CC Cowboys, Veronica Maggio, Klovner i Kamp, Karpe, Hellbillies, Postgirobygget, Madcon, Bo Kaspers Orkester, Bigbang, Kurt Nilsen, deLillos og Chris Holsten for å nevne noen.

Utvalgte referanser:

Det var en glede å samarbeide med deg, og takk for utvist fleksibilitet og kreativitet underveis.

Håper behovet melder seg for et fremtidig samarbeid også!

  • Espen Herrebrøden, Resepsjon & Konferanseansvarlig, Losby Gods

Hvordan jeg vil rangere samarbeidet med Ronny Bergersen på en skala fra 1 til 10?

11.

  • Aron Komlosi, Daglig leder, Barcode Lillestrøm

Veldig smidig og serviceinnstilt leveranse, og en heidundrane fest som var vellykket på alle måter 🙂 

  • Elin Ulset, CMO, Moment Team AS

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart