DJ, SAX & PERC

DJ, SAX & PERC

Ønsker du noe helt unikt og tøft til ditt event eller selskap?

DJ med saxofonist og eller med perc (trommer) er en veldig spennende og tøff kombinasjon som gjør det lille ekstra i en hver sammenheng. Bryt deler av kvelden med spennende rytmer og fengende instrumantal fremføring fra noen av Norges ledende saxofonister og percere i et forykende show sammen med Djen.

Vi leverer gjerne hele løsningen og bistår med alt det tekniske om ønskelig.

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=