Velkommen til OsloDJ sin Dj Katalog

OsloDJ Katalogen

Her finner du vårt utvalg Djs som passer til de fleste type arrangementer. Via Dj Katalogen kan du komme i direkte kontakt med Djen. Du gjør direkte avtale med han/henne og håndterer resten av logistikken rundt dette. Passer for deg som liker å gjøre ting selv.

OsloDJ «Gjør det selv»

OsloDJ tilbyr deg muligheten å ta hånd og kontroll av hele jobben selv om du ønsker det. Inne på profilsidenen til våre Djs er det et kontaktskjema du kan fylle ut, dette setter deg direkte kontakt med Djen du ønsker å prate med. Ønsker du at vi skal håndtere jobben for deg? Da bruker du OsloDJ Management tjenesten vår.

OsloDJ Management
Ønsker du at at vi i OsloDJ skal håndtere dette? Ønsker du kun en leveranse der alt fungerer og blir levert? Ønsker du å forholde deg til 1 kontaktperson? Ønsker du muligheten til å ta bruk av interaktive systemer som kobler deg, DJ og dine gjester sammen i et flott planleggingsverktøy?

Da er OsloDJ Management rett tjeneste for deg.

OsloDJ Nettverk

Du kan lese om noen utvalgte Djs her på våre nettsider. Vi samarbeider med flere av landets ledende grupper med Djs å kan tilby et utvalg på flere tusen DJs over hele Skandinavia.

0

Your Cart

%d bloggere liker dette: