DJs love the Millenium (00s)

Et spennende konsept fra ODs

OsloDj kan tilby et bredt utvalg spennede Djs, Norske 00s artister og mye mer til deres event, utested, klubbkonsept eller mobile discotek og idrettshallkonsepter.

Vi tilbyr

Solo DJ eller Dj Team Show.

DJ med tidsaktuelle Norske artister.

Mulighet for internationale artister.

Dekor og effekter.

Lyd, lys, scene og produksjonsteknikk.

Start dialog eller få et tilbud

Velg en dato. Har du ikke datoen nå kan du velge dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart