OsloDJ har hjulpet kunder siden 1999

Vi hjelper deg
ta kontakt idag

OsloDj har siden oppstarten i 1999 drevet utleie av utstyr og booking av Dj til kunder over hele landet. 

Enten du skal ha et telt og salgsbod på en fotballcup, discolys til barneburdag, DJ til 40års laget eller en komplett sceneproduksjon for bedriftens 600 ansatte så har vi både personell, utstyr og teknikk for oppdraget. 

Gi oss en utfordring! 

Fyll ut skjemaet under så vil vi hjelpe deg


Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en "random" dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart