Gaston B

Velkommen til den elektrifiserende verdenen skapt av Gaston B, som setter Rebell og Radio Løkka på Grunerløkka på det soniske kartet.

Gaston B
Fra de pulserende rytmer til å temme den ville energien på Grunerløkka, er DJ Gaston B en ekspert på å skape den perfekte atmosfæren. Enten det er et dypdykk i moderne house, en hyllest til ferske hits, eller en reise gjennom de glade tonene fra 70-, 80- og 90-tallet, tar Gaston B sitt publikum med på en uforglemmelig reise.
Hans repertoar er en eklektisk blanding av dagens moderne beats og gullalderens toner fra 70-, 80- og 90-tallet. Hver opptreden er en nøye sammensatt reise gjennom lydlandskaper, der energi og atmosfære forenes i perfekt harmoni. Gaston B er kjent for å skape en uimotståelig stemning, alltid med målet om å heve dansegulvet til nye høyder.
Utenfor de rebelliske omgivelsene har Gaston B satt tonen for uforglemmelige øyeblikk på private fester og bryllup. Å levere den ideelle lydkulissen for slike spesielle anledninger er Gaston B’s spesialitet, og hans evne til å tilpasse seg ethvert publikum gjør hver opplevelse unik.

Gjør deg klar for å bli transportert gjennom tid og genre med DJ Gaston B ved roret på Rebell og Radio Løkka. Han er ikke bare en DJ; han er en skaper av lydopplevelser, og hans musikalske reise har bare så vidt begynt.
Fylker du utøver tjenester:
Oslo og innlandet
Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=