Hotell & Konferansesenter

Mer enn bare DJ booking

Vi har det med du trenger for foredrag og møtevirksomhet

Konferanse utstyr

OsloDJ tilbyr langt mer enn bare Dj booking. Vi hjelper hoteller og konferansesenter over hele Østlandet hver uke med ulike pakkeløsninger.
Vi har både utstyret du trenger for en konferanse med eller uten tolketjenester

Som konferanse eller event vert på huset trenger du ikke flere bekymringer enn du allerede har. La oss gjøre det vi kan best, så kan du fokusere på ditt.

En leverandør

Ja det finnes, vi er faktisk blant de få i Norge som opererer som både booking byrå, management og produksjonsselskap med in-house teknikk og personell. Derfor er vi for mange kunder et foretrukket selskap for å gjøre dialog og alle prosessene enklere for alle parter.

Med tjenester fra oss som dekker konferanse utstyr og tolketeknikk så kan vi dekke en hall på om lag 100-2000 personer. vi har bord, stoler og dekketøy for servering av mat og drikke. Etter maten kan vi omstille lokalet til fest og hygge med DJ og installation som skaper magi i rommet, her har din bedrift altså alt dekket fra oss, vi starter med konferanse og avslutter med fest

Velg en med erfaring

OsloDjs ledelse har opphav fra 90 tallet og dagens teknikere innehar både erfaringen og moderne kompetanse på avansert teknikk.
Vi har lydteknikere som tar seg av den tekniske delen med tolkebokser, mikrofoner og lyd som dekker hele salen
Vi har bilde teknikere som er gode på bilde og video presentasjoner og har utstyr for dette. samt Streaming
Lys ordener vår lystekniker. så alle får det beste lyset ut i fra lokalet og plasseringer

Som konferanse eller event vert på huset trenger du ikke flere bekymringer enn du allerede har. La oss gjøre det vi kan best, så kan du fokusere på ditt.

Velg en dato. Har du ikke datoen nå kan du velge dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=