Julebord

Vi kan julebord

Leveranse

OsloDj er en profesjonell og erfaren leverandør av DJ-tjenester og lyd- og lysutstyr til ulike arrangementer, inkludert julebord. De kan hjelpe kunden med å skape den perfekte atmosfæren for julebordet, enten det er en intim sammenkomst blant venner eller en stor bedrifts fest

Musikk

Fra valg av musikk til lyd- og lyssetting tilpasset lokalet, vil OsloDj sørge for at kunden får en sømløs opplevelse og kan nyte festen i trygg forvissning om at alt er tatt vare på.
Vi har dj som skreddersyr spillelister, eller for dem som ønsker det enkelt har vi enkle høyttalere og lyd-mixere som kunden kan bruke selv

Underholdning

OsloDj tilbyr også fotobokser, sceneutstyr og karaoke og annen underholdning. Med sin engasjerte og profesjonelle tilnærming, kan OsloDj hjelpe kunden med å gjøre julebordet til en minneverdig og vellykket opplevelse for alle gjestene.

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=