Karaoke

Mange muligheter med vår Karaokepakke

Endelig kan vi lansere et karaoke produkt igjen vi stolt kan tilby våre kunder. Et helt nytt software system som vi har tilpasset til å samhandle med hardware fra oss, slik at du som bruker får en enkel og god opplevelse av det siste og beste innen karaokelåter, utvalg og lyrics.   

Karaokepakken kommer som standard med:

  • MAC/PC Kontrollflate som inneholder 26.000 karaokelåter. (deler av utvalget trenger internett tilgang).
  • Lyd Mikser.
  • 2stk Mikrofoner.
  • 2stk Aktive høyttalere på stativ.
  • Gulvmonitor / skjerm.
  • Kabler og bruksanvisning.

Du kan bestille en enkel «gjør det selv pakke» eller som en del av en større leveranse til ditt arrangement fra oss. Vi tilbyr også transport og monteringstjenester for de som ønsker det.

Ta kontakt for leiepris!

Utvide løsningen?

Uansett om du velger en standardpakke eller ønsker og kombinere det med annen type underholdning som f.eks DJ eller band, har vi både tilbehøret og utstyret for dette.   Gjør kvelden til en helaften! Ta kontakt med oss for et godt tilbud.

Ønsker du kanskje en storskjerm eller muligheten til å ha teksten på et lerret for alle i salen? Vi har enten kablene eller boksene for dette om du har utstyret selv, eller alt av projektorer, skjermer og lerret om du trenger det også.

LYSEFFEKTER & DEKOR
Hva med å friske opp lokale til enten dans eller fest. Vi har alt av dekor effekter til disco og dansegulv effekter til festen.

Start en dialog å få et tilbud

Velg en dato. Har du ikke datoen nå kan du velge dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart