Quiz, Games, Challenge…

Start festen med litt blodig alvor

Quiz, Games, Challenge

Er du klar for litt real moro? Nå kan du få flere av dine mange favorittspill i storskala. Perfekt for store bursdager, firmafester eller kick-off.

Vi setter sammen og lager både show, konsept og spørsmål/svar på oppdrag. Ellers kan man velge noen av våre standardiserte løsninger.

Tekniske løsninger

Flere av konseptene kan gjøres på veldig enkle måter med klassisk inndeling i grupper og lag med kun taleanlegg som hjelpemiddel. Andre løsninger krever gjerne litt mer som lyd, lys, effekter og bilde/lerret. En scene er i flere av konseptene også litt nødvendig.

Uansett ønske og behov så lager vi en løsning for dere*

Vi tilbyr skreddersydde løsninger innen følgende temaer:

  • Pop Quiz med DJ.
  • Quiz i mange varianter // Her har vi løsninger som passer for ulike størrelser på gruppene. Enten kommersielle quiz eller bedriftsquiz.
  • Jeopardy // Som du har sett på TV.
  • Vil du bli millionær // Vanlig og Hot Seat, akkuratt som på TV, bare enklere. Krever en del teknikk)
  • Mesternes Mester // Perfekt sommerspill. La avdelingene på jobben utkåre sine champions for å kjempe mot de andre avdelingene på jobben.
  • Hold Masken // Et spill for utvalgte deltakere eller frivillige på scenen. Kan fint gjøres i flere omganger.
  • Escape Room // Gruppespill der deltakerne jobber gruppevis i ulike rom på kontoret e.l. Spesialeffekter og annet tilbys.
  • The Game of Phones // Et spill for utvalgte grupper som kommer opp på scenen.

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=