POPheads

POPheads består av gutter som har holdt på lenge i musikkbransjen. De har jobbet med alt fra ulike liveband til studiomusikk. 

Som POPheads setter de sin lit til 80 tallet, tiåret som aldri dør. Her snakker vi allsang og nostalgi i skjønn forening. De spiller noe for alle aldre, og stemmebåndene får kjørt seg godt blant publikum, når de setter igang med alt fra Levva Livet til Don’t stop believin. Her får du et liveband med trøkk, sjarm og som er tightere enn makrell på boks! Book inn et av Norges kuleste coverband til ditt neste arrangement, og du og dine vil få en uforglemmelig fest! 


Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart