Russ

Skal du være russ i 2024? På tide å planlegge buss, fest og installasjoner.
Her er vi gode, vi har lang er faring og et bredt utvalg av enkle og gode anlegg og lys pakker som passer for busser og fester der lyden er viktig

Lyd & Lys til Russen

Vi hjelper deg gjerne med alt fra utleie til installasjon av det meste. La oss møtes og skreddersy en pakke sammen!

Flere Russ tar kontakt med oss for at vi skal kartlegge behov og gjøre installasjon i bussen

Hva passer for deg?

Mange leier enkle inneanlegg og lyseffekter, andre tar helt av å gjør bussen til et rullende discotek med fetere utstyr enn noen av landets klubber. Vi kan levere alt imellom.

Russefester

I forkant av feiringen er det mye festing, vi hjelper deg gjerne med å lage tidenes fest eller fortsette den gamle tradisjonen med en god leveranse. Ta kontakt med oss for hjelp.

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=