Din totalleverandør av underholdning og arrangementtilbehør // Ring +47 23140402

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

OsloDJs Silent Disco

Velkommen til Silent Disco by OsloDJ.no


Silent Disco, hva er det for noe?

Silent Disco er Discotek uten store høyttalere, alle deltakere har på seg trådløse hodetelefoner. Kan da velge mellom en, eller flere DJs som spiller likt fra en scene. Hodetelefonene som du bruker, kan du velge hvilken frekvens/DJ du ønsker å danse til. Det er også ofte brukt med ett band på scenen, dette gjør det til en spesiell og spennende atmosfære. Tenk deg selv når du tar av deg hodetelefonene, så hører du alle synger og ingen musikk fra store høyttalere mv. Fordelen med Silent Disco er også at du kan ta med barn, ingen høye lyder!

Når og hvor kan en bruke det ?

Vi tilbyr utleie av en rekke tilbehør og utstyr så i prinsippet kan du ha et arrangement 24/7 og hvor som helst. Inne som ute.

Her er noen forslag på hvor du kan bruke det:
– Festivaler.
– Utekonserter.
– DJ og Partys.
– Morgentrim og wakeup disco.
– EDM Rave i skogen.
– Ungdomsklubb.
– Fest i parken.
+++++

Du kan også bruke det i en Yoga session eller så har du muligheten til å bruke dette i forbindelse med konferanser, her trenger du gjerne flere språk og da passer dette perfekt til en konferanse.

Silent Disco og Musikk video

Det er også mulig å kombinere silent disco og store skjermer eller lerret å vise musikkvideoer kombinert med lysdekor og lysshow.

Silent Disco og BASSSS

Mange tenker at man kan miste litt av den levende følelsen med bass i brystet til Silent Disco. Hvis det er slik at du skal ha et arrangement et sted der selve lyden er problemet, kan det å kombinere en bass rigg og silent disco gi brukerene den ultimate opplevelsen. Ellers er det godt med bass i headsettene.

Priser

Ta kontakt med oss for et hyggelig tilbud.

Hvilken Kapasitet har vi?
Med våre samarbeidspartnere kan vi levere opptil 3.000 headsett. Vi anbefaler å ha 5% av antallet som en buffer. Det vil si at hvis du trenger 100 headsett så leier du 105.

Kontakt oss
For raskest mulig behandling ber vi alle kunder som ønsker tilbud på DJ på bruke eget skjema for dette. Har du et større og mer kompleks arrangement som trenger teknikere og øvrig crew kan du bruke dette skjemaet.

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet?
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.

What is 7+4?

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
0

Your Cart