SILENT DISCO

 

SILENT DISCO

Nytt for deg?
Silent disco er disko, konsert eller konferanse uten store høyttalere.

Med silent disco kan du tilby publikum flere musikksjanger, flere språk og dekke flere behov under en og samme sammenkomst.

All lyd går via headsettene som kan kobles på en eller flere sendere og deretter gi flere kanaler og gjøre mulighetene større

Silent Disco

Silent Disco er Discotek uten store høyttalere, alle deltakere har på seg trådløse hodetelefoner. Kan da velge mellom en, eller flere DJs som spiller likt fra en scene. Hodetelefonene som du bruker, kan du velge hvilken frekvens/DJ du ønsker å danse til. Det er også ofte 

brukt med ett band på scenen, dette gjør det til en spesiell og spennende atmosfære. Tenk deg selv når du tar av deg hodetelefonene, så hører du alle synger og ingen musikk fra store høyttalere mv. Fordelen med Silent Disco er også at du kan ta med barn, ingen høye lyder!

Stort event?

Skal du arrangere et stort event hjelper vi deg gjerne med å stille med assistenter og crew samt Dj om du ønsker for å avvikle hele arrangementet. 

På store arrangementer anbefaler vi å legge til subber i rommet eller der du skal ha festen for å gjøre lyden enda mer virkelig. Vi har flere gode sub løsninger for små og store events.

Sponsorer til arrangementet?

Er du en kommersiell aktør som ønsker og bruke silent disco for markedsføring eller reklame? Eller er du en arrangør som ser på mulightene å få sponsorer til å dekke arrangementet?

Vi i OsloDj har løsninger for reklame labels vi kan legge over headsettet på siden som inneholder sponsorens logo, enten på den ene eller begge sider. 

Så enkelt bruker du Silent Disco fra OsloDj

Pakke ut og lade

Pakk ut alle headsettene og sett dem på lading om du ikke har bestilt forhåndsladet headsett fra oss. 

Koble til Sender

Koble senderen til en pc, mobil eller DJ. Velg kanalen du vil ha musikken på (1-5) og trykk play

Festival goers dance at the silent disco stage during Open’er music Festival in Gdynia, Poland June 28, 2017. Picture taken June 28, 2017. REUTERS/Matej Leskovsek – RC1F38A7CBC0

Skru på Headsett

Skru på headsettet, velg volum og trykk deg frem til ønsket kanal og begynn å dans! 

Gode løsninger du kan bruke sammen med Silent Disco

Det er enkelt å gjøre Silent Disco til noe helt spesielt! 

Live konsert

Ja faktisk, vi har gjort det å det funker helt rått.
Vi hjelper deg gjerne med alt resten av backline, bandutstyr osv.

Lys show

Vi kan lage enkelt eller avanserte lysshow som gjør at det hele blir ekstremt kult. Lyset på headsettene er tøffe, men det gjør noe helt ekstra å bruke lyseffekter i rommet også.

DJ

Gjør det ekstra kult med å ha en DJ tilstede istedenfor spotify fra en PC. Det gjør det hele mer levende. Hør mixen og effektene enda bedre enn noen gang før.

Ta kontakt med oss for gode råd og tips til hvordan dette kan gjøres for deg. 

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=


Kontakt oss

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Skroll til toppen
0

Your Cart