Skoleball

Skoleball

De beste pakkene siden 1997

Skoleball for de minste

Vi har flere små og fine løsninger for deg som skal arrangere skoleball for barneskolen eller disco kveld / sokkedisco e.l.

Skoleball for ungdomskolen

Klassiske skoleball pakker med DJ og underholdning tilpasset hvordan ungdomsskolen gjør det. Her har vi flere gode pakkeløsninger for deg. 

Skoleball for VGS

Skoleball for VGS er ofte ikke ball men fester. Men i mange former blir det arrangert av dere elevene i samarbeid med skolen. Ball eller russefester er også synonymt her. Vi har flere maler og løsninger og finner garantert en løsning som passer enten tema eller behov. 

 Over 100 skoler i Oslo og Akershus har allerede opplevd hvordan vi kan skape en uforglemmelig skoleballfest. 

Ønsker du å vite mer eller få tilsendt skoleball katalogen 2023/2024 kan du sende oss en mail. 

DJ til skoleball

Våre profesjonelle DJer vet hvordan de skal skape en god feststemning. De spiller den musikken elevene vil ha, og de er alltid oppdatert på de nyeste trendene.

I tillegg til våre DJ-tjenester tilbyr vi også konkurransedyktige lyd- og lyspakker. Vi kan hjelpe deg med å sette sammen en pakke som passer perfekt til ditt budsjett og dine behov.

Sharon Austin

Ta kontakt med oss i dag for å få et uforpliktende tilbud.
Vi hjelper deg gjerne med å planlegge skoleballet ditt fra start til slutt.

Kontakt oss

Hvilken dato og starttidspunkt gjelder for arrangementet? Har du ingen konkret dato velg en «random» dato i måneden du tenker det kan være i. Er det heller ikke mulig velg dagens dato.
Jeg bekrefter at mottaker kan bruke min informasjon til å kontakte meg på telefon/epost/sms rundt min henvendelse og at jeg blir meldt på nyhetsbrevet til leverandøren men enkelt kan avmelde meg dette etterpå. OsloDj bekrefter at din informasjon ikke vil bli delt med andre tredjeparter og blir kun brukt til internbruk.
=