Skoleball

Er du klar for et skoleball med OsloDJ?

Vi har lang erfaring med både utvikling og utførelse av skoleball. Vi hjelper gjerne med ball som ønsker spesielle temaer eller bare enkle mobile diskotek løsninger.   Våre DJer gir deg den musikken elevene vil ha, å med vårt unike bookingsystem, kan alle elver som vil logge seg på skoleball arrangementet i vårt system og legge til sine ønskelåter. Da vil DJen få en god ide på hva akkurat din skole og elever liker av musikk. Helt anonymt og enkelt. Samtidig får du en konkurransedyktig lyd- og lyspakker som ikke kan sammenlignes med våre konkurrenter.   Gjør noe rett, ta kontakt med oss idag for mer informasjon eller får å få et tilbud på en skoleballpakke idag!   Eller du kan se i vår utleiekatalog og sette sammen en pakke selv og ta kontakt med oss etterpå for en DJ. Eller, vi hjelper deg med begge deler.

PRISER

Gjeldene priser er for Oslo området. Transporttillegg utenfor Oslo. Priser for DJ er fra 3500,- kr og skoleballpakker fra 7500,- kr.

PAKKE 1

Pakken inneholder en grunnleggende lyd-pakke for opptil 75-100 personer inkludert en enkel lys-pakke med effekt-lys. Transport er inkl og 1 montør fra oss som rigger sammen med elever/frivillige opp og ned.

PAKKE 2

Pakken inneholder en grunnleggende lyd-pakke for opptil 100-200 personer inkludert en medium lys-pakke med effekt-lys. Transport er inkl og 1 montør fra oss som rigger sammen med elever/frivillige opp og ned.

PAKKE 3

Pakken inneholder en grunnleggende lyd-pakke for opptil 200+ personer inkludert en større lys-pakke med effekt-lys. Transport er inkl og 1 montør fra oss som rigger sammen med elever/frivillige opp og ned.

Start en dialog med oss

=

0

Your Cart